Sara Forsberg herutteli pienenpienessä topissa – tatuoinneilla kyytiä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Smoukahontas-kielinaisena ja monilahjakkuutena tunnettu Sara ”Saara” Forsberg osallistui taannoin Suomen julkkisten Big Brotheriin. Kuluneen kesän näyttävä kaunotar on viettänyt Suomessa. Nyt hän pohtii tatuointiensa kohtaloa.

Sara julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän poseeraa kameralle peilin kautta hyvin niukassa ja antavassa topissa, mutta se ei ole kuvan teema. Sen sijaan Forsberg pohtii pitäisikö hänen ryhtyä poistattamaan kädessään olevia tatuointeja. Fanit rohkaisevat häntä pitämään ihokuvionsa nykyisellään.

– Olen kasvanut yli muutamasta vanhemmasta tatuoinnistani ja ajattelen, että kokoelmani voisi näyttää paremmalta ilman niitä. Onko joku teistä poistanut tauointeja, Sara kysyy.