Hugh Grant avautui koronakokemuksesta: ”Silmämunat tuntuivat kolme kertaa suuremmilta”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan HBO:n The Undoing -sarjaa tähdittävä brittinäyttelijä Hugh Grant sai aikaisemmin tänä vuonna koronavirustartunnan. Nyt tähti on avautunut covid-19 -kokemuksistaan graafisella tavalla Stephen Colbertin The Late Show -ohjelmassa. Grantin mukaan hämmennystä aiheuttivat erityisesti silmäoireet ja hajuaistin menettäminen.

– Kaikki alkoi erittäin erikoisella oireella alettuani hikoilemaan rajusti. Oli kuin päälläni olisi ollut hiestä koostuva viitta, mikä oli nolostuttavaa. Sitten silmämunani tuntuivat kolme kertaa liian suurilta. Tuntui kuin joku valtava mies, Harvey Weinstein tai joku olisi istunut rintakehäni päällä, Hugh Grant paljasti.

– Aloin panikoimaan. Siinä vaiheessa ihmiset olivat vasta alkaneet puhumaan hajuaistin menettämisestä oireena. Aloin haistella kukkia, enkä haistanut mitään. Tulin jatkuvasti epätoivoisemmaksi. Aloin haistella roskiksia ja olisin halunnut haistella tuntemattomien ihmisten kainaloita vain koska en kyennyt haistamaan mitään. Lopulta tulin kotiin ja suihkutin vaimoni Chanel No. 5 -hajuvettä suoraan kasvoilleni, näyttelijä jatkoi.