Josie Canseco nakumallina – poseerasi vain korut yllään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille ja onkin saanut siellä jo mukavasti jalansijaa.

Sometaukonsa taannoin päättänyt Josie aktivoitui nopeasti uudelleen ja hän onkin julkaissut viime aikoina upeita poseerauksia suuren seuraajajoukkonsa iloksi. Tällä kertaa nuori mallikaunotar nähdään poseeraamassa ilman vaatteita pelkästään koruihin pukeutuneena.

23-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.