Maisa Torppa hämmästelee vartaloaan kuvassa: ”Näähän on aivan liian isot”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen realitytähti Maisa Torppa synnytti taannoin perheeseensä tyttövauvan. Hän kertoi iloisesta perheuutisesta sosiaalisessa mediassa, jossa Maisa sanaili kauniisti elämästä ja tuoreesta pienokaisesta. Lisäksi hän kiitti Hyvinkään synnytysosaston henkilökuntaa ja kertoi synnytyksen olleen paitsi nautinto myös uskomattoman ihana kokemus.

Lapsi on Torpan ja hänen Mikko-miehensä ensimmäinen yhteinen. Molemmilla vanhemmilla on yksi lapsi aiemmista liitoistaan. Nyt Maisa on huomannut raskauskilojensa ja -vatsansa kadonneen poikkeuksellisen nopeasti. Hän oli varautunut uusilla suuremmilla farkuilla raskauskilojen jäämiseen, mutta kävi kuitenkin toisin kuin hän odotti. Katso kuva tästä.

– Vitsi kroppa osaa olla mukautuva ja ihmeellinen! Olin ostanut 38 kokoiset farkut, että mahtuisin synnytyksen jälkeen edes johonkin housuihin. Nyt 12 päivää H-hetken jälkeen vetäisin nää jalkaan ja huomasin, että näähän on aivan liian isot! Ja tää ei ollut mikään post pregnancy -kilpailun osanotto, koska mulla todellakin on vielä puolityhjä ilmapallo navan ympärillä. Kuhan vaan hämmästelen kuinka vartalo osaa mukautua muutoksiin, Maisa Torppa kirjoitti kuvansa yhteydessä.