Alessandra Ambrosio kuumin beach volley -kaunotar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun rivit hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan. Nyt Alessandra nähdään sporttisena.

Alessandra Ambrosio poseeraa parhaillaan beach volley -teemaisessa kuvassa ja asianmukaisesti pukeutuneena. Hänellä ei tosin ole peliasunsa alaosa aivan niin niukka kuin joidenkin mielestä pitäisi ehkä olla, mutta kuvaan lienee kätkettynä jonkinasteinen kannanotto rantalentopallon naispelaajien asuista syntyneeseen kohuun.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah.