Eminemin kuvankaunis tytär esitteli rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu räppäri Eminem on vuosien varrella viitannut kappaleissaan usein tyttäreensä Hailieen. Nykyään artistin 25-vuotias opiskelijatytär Hailie Jade Mathers on itsekin seurattu nimi sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisee usein rohkeitakin kuvia itsestään muun muassa rannalta ja huvijahdeilta.

Tällä kertaa Hailie on kuvattu hänen nautiskellessaan auringosta veneellä asianmukaisessa asussa. Kuvankaunis nuori nainen esitteli nimittäin rantakuntonsa seuraajilleen, jotka varmasti jo tiesivät hänen olevan mallinmitoissa. Kuva tosin varmisti asian.

Hailie Jade Mathersin isä Eminem paljasti taannoin kadottaneensa viisi vuotta elämästään. Räppäri kertoi lääkeriippuvaisuutensa tuhonneen hänen aivosolujaan ja aiheuttaneen muistivaurioita. Tähti totesi Ambien-reseptilääkkeen ”pyyhkineen” hänen muistonsa. Räppäri jäi koukkuun reseptilääkkeeseen 8 Mile -elokuvansa kuvauksissa vuonna 2002. Elämäänsä perustuva elokuva sai ensi-iltansa Suomessa vuonna 2002. Eminem on 2000-vuosikymmenen myydyin artisti yli 32 miljoonalla levyllä.