Seiska: Jasmine Tukiainen on kuollut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudesta tuttu realitytähti Jasmine Tukiainen on kuollut. Hän oli 32-vuotias. Suru-uutisesta ensimmäisenä kertoneen Seiskan tietojen mukaan hän kuoli sairaalassa päiviä kestäneen hoidon jälkeen. Jasmine Tukiainen tunnettiin myös Johanna Tukiaisen pikkusiskona.

Televisiossa taannoin esitetyssä Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa kilpailijana mukana ollut Jasmine Tukiainen oli tunnettu sosiaalisen median aktiivisuudestaan. Hän esiintyi taannoin myös Maatilan prinsessa -ohjelmassa. Muutama vuosi sitten Jasmine kertoi sairastuneensa ihosyöpään, jonka poistaminen kuitenkin onnistui leikkauksella.

Jasmine Tukiainen asui Ruotsissa yhdessä miesystävänsä kanssa. Johanna Tukiainen ei ole kommentoinut pikkusiskonsa kuolemaa. Myös toinen Johannan pikkusisko, Julia Tukiainen, menehtyi kolmekymppisenä vuonna 2013.