Heidi Montagin kurvikas arkistokuva ihastuttaa faneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heidi Montag tuli monille tunnetuksi aikoinaan suositusta Hills-nuortensarjasta. Naisen oikea nimi on naimisiinmenon myötä nykyään Heidi Pratt, mutta tähti itse käyttää edelleen Montag-tyttönimeään julkisuudessa. Viime vuosina Heidi on kuitenkin ollut merkittävästi epäaktiivisempi somessa kuin vielä jokunen vuosi sitten.

Nyt Heidi on kuitenkin kaivanut arkistoista throwback thursdayn kunniaksi vuodelta 2008 peräisin olevan arkistokuvansa. Kulta-aikoinaan 13 vuotta sitten Heidi poseerasi päivittäin viihdelehtien sivuilla ympäri maailmaa, ja arkistokuvaa katsellessa syytä siihen ei tarvitse arvailla. Hän oli nimittäin tuolloin sykähdyttävän kuumassa rantakunnossa.

Musiikkiuraa tavoitteleva 34-vuotias Heidi Montag keskittyy suurimmaksi osaksi olemaan äiti kolmevuotiaalle pojalleen Gunnerille. Sen lisäksi Heidi Montag on esiintynyt viime aikoina miehensä Spencerin kanssa The Hills: New Beginnings -sarjan tuoreemmalla tuotantokaudella.