Teflon Brothers lanseeraa oman lonkeron: ”Sieltä se tuli, rap-raparperi”

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen hiphop-kokoonpano Teflon Brothers on herättänyt ihastusta ja hämmennystä Suomen musiikkikentällä jo vuodesta 2006 lähtien. Nyt Pyhimyksen, Heikki Kuulan ja Volin muodostama kolmikko on tehnyt uuden aluevaltauksen lanseeraamalla oman lonkeron yhdessä Pyynikin käsityöläispanimon kanssa.

Teflon Brothers Raparperilonkero sisältää vuoden 2021 sadosta kylmäpuristettua raparperimehua ja Pyynikin Recycled Giniä. Juomaa myydään Alkon liikkeissä, Alkon verkkokaupassa ja valikoiduissa ravintoloissa. Tiedotteessa yhtyeen jäsenet kertovat inspiroituneensa oman alkoholijuoman kehittelystä koronan vaikeutettua elannon hankkimista musiikilla.

– Osattiin järjestää toimeentuloa myös silloin, kun musiikki ei tuonut rojalteja uran alussa. Kiljun valmistuksella rahoitettiin meidän ensimmäiset musakamat. Sittemmin musa myi sen verran hienosti, ettei tarvinnut enää kikkailla kiljun kanssa eikä ollut huolta huomisesta. Kunnes tuli korona ja muutti kaiken, Pyhimys kertoo.

– Haluttiin tuoda jotain fressiä ja hauskaa. Kelattiin, mitä me edustetaan ja sieltä se tuli, Rap-raparperi. Me maistettiin kymmeniä eri sekoituksia ja viimein löydettiin resepti, jonka takana jokainen meistä voi ylpeänä seisoa. Ja tietysti ilolla juoda, kuvailee Voli.