Krapulainen Marika Fingerroos on tulikuuma kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa jo vuosikymmeniä paistatellut salarakas ja kohukaunotar Marika Fingerroos on jättänyt viime vuosina varsinaisen pintajulkisuuden taakseen ja esitellyt elämäänsä lähinnä sosiaalisessa mediassa. Välillä tosin poikkeuksellisen näyttävästikin.

Kurvikas kaunotar on tällä kertaa julkaissut kuvan krapulapäivästään, joskin tunnelmat olivat kuvaa ikuistettaessa jo paranemaan päin. Rankka juhliminen vie kenestä tahansa mehut, mutta Marika näyttää kuvassaan ainakin ulkoisesti hyvinkin raikkaalta.

– Eilisen juhlimisen jälkeiset olot selätetty. Iltapäivällä en meinannut vielä uskoa, että jaksaisin lähteä pyöräilemään, mutta ruoka, lepo ja ulkoilu piristi. Nyt on helppo hymyillä ja jatkaa Netflixin parissa, Marika Fingerroos kirjoitti.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.