Pankkiryöstö pieleen – virkailija ei saanut viestistä selvää

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pankkiryöstöä yrittäneen miehen suunnitelmat menivät taannoin pileen Iso-Britanniassa. 67-vuotias Alan Slattery jäi ilman saalista East Sussexissa sijaitsevassa pankissa liian epäselvän ryöstölapun vuoksi.

Alan Slattery yritti ryöstää 18. maaliskuuta Nationwide Building Society -pankin antamalla virkailijalta viestin, jossa hän vaati tältä käteistä rahaa. Pankkivirkailija ja muu henkilökunta ei kuitenkaan saanut selvää miehen käsialasta. Slattery poistui paikalta ilman ryöstösaalista.

Slatteryllä oli parempi onni viikkoa myöhemmin, jolloin hän onnistui ryöstämään 2 400 puntaa St Leonardsin Nationwide-pankista. Mies yritti vielä 1. huhtikuuta ryöstää Hastingsissa sijaitsevan NatWest-pankin. Slattery poistui kuitenkin paikalta jälleen tyhjin käsin, sillä virkailija ei yksinkertaisesti suostunut hänen vaatimuksiinsa.

Lopulta Slattery tunnistettiin valvontakameran kuvasta, ja hänen kotiinsa lähetettiin poliisipartio. Mies pidätettiin Metro-lehden mukaan kävelyllä kotinsa läheisyydessä. Kotietinnöissä Slatteryn lkotoa löydettiin muistilappuja, joiden sisältö ja käsiala olivat samanlaisia kuin pankkivirkailijoille annetuissa viesteissä.