Prinssi Charles raivostui veljelleen – syyte seksuaalirikoksista sai kupin nurin lopullisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seksuaalirikoksista syytetty Yhdistyneen kuningaskunnan prinssi Andrew saa tuskin koskaan kuninkaallisia etuoikeuksiaan takaisin, mikäli asia on kiinni hänen veljestään prinssi Charlesista. Hovi on joutunut kärsimään liikaa skandaaleista.

– Prinssi rakastaa veljeään, mutta tämä skandaali tuo mainehaittaa instituutiolle. Hän on todennut kauan sitten, että ongelmaa on luultavasti mahdotonta selvittää, eikä Andrew voi enää palata entiseen, The Timesille kerrotaan.

Prinssi Andrew’n on kerrottu harrastaneen seksiä alaikäisten kanssa, joita miljardööri Jeffrey Epstein ja hänen tyttöystävänsä Ghislaine Maxwell välittivät rikkaille miehille. Yksi prinssi Andrew’n paljastaneista naisista on Virginia Giuffre, joka pestattiin kuninkaallisen seksiorjaksi. Giuffre on nostanut prinssi Andrew’ta vastaan syytteen.

Prinssi Andrew tai hänen lakimiehensä eivät ole kommentoineet syytettä.