Vuonna 2001 kuolleen Aaliyahin musiikkia viimein suoratoistoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2001 traagisesti lento-onnettomuudessa kuollut poptähti Aaliyah on ollu jälleen viime viikkoina otsikoissa. Taannoin julkisuuteen paljastettiin uutta tietoa 22-vuotiaan tähden kuolemaa edeltäneistä tunneista.

Aaliyahin musiikkia ei ole tähän saakka ole kuultu juurikaan suoratoistopalveluissa. Nyt asiaan on kuitenkin tulossa muutos tähden levyistä tulossa oleviin uudelleenjulkaisuihin liittyvän uuden sopimuksen myötä. Levyt tullaan julkaisemaan myös musiikin suoratoistopalveluissa, kuten Spotifyssä ja Apple Musicissa.

Ensimmäiseksi suoratoistopalveluissa julkaistaan One in a Million -levy 20. elokuuta. Tähden loputkin albumit, kuten Romeo Must Die -elokuvan soundtrack ja kokoelmalevy Ultimate Aaliyah ilmestyvät kuunneltaviksi vielä tämän vuoden aikana.

Päätös olla julkaisematta Aaliyahin musiikkia suoratoistopalveluissa oli tähden perheen. BBC:n mukaan poptähden äiti oli edelleen musiikin uudelleenjulkaisua vastaan.