Suomalainen TikTok-tähti viikoksi lasikoppiin Oulussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kempeläläinen Andreas Tolonen tunnetaan somevaikuttajana, jolla on pelkästään TikTokissa yli 29 tuhatta seuraajaa. Nyt Tolonen on toteuttanut Oulussa tempauksen, jonka avulla hän kerää rahalahjoituksia mielenterveystyöhön.

Andreas Tolonen muutti torstaina 12. elokuuta väliaikaisesti asumaan lasiseen koppiin. 19-vuotiaan sometähden tarkoituksena on asua epätavallisella tavalla viikon ajan, keräten rahaa Suomen Milenterveys ry:lle. Viikko lasikontissa -tempaus on osa Oulussa järjestettävien kotiseutumarkkinoiden ohjelmaa.

Mun Oulu -lehden mukaan noin kuusi metriä pitkässä ja kaksi metriä leveässä kopissa vain käymälä on suojattu ulkopuolisilta, sekin Andreaksen mukaan hieman heikosti. Suihkua kopissa ei ole, mutta sometähden mukaan hän selviää viikon ilmankin. Mukaan ei tullut vaihtovaatteita, ainoastaan muun muassa kameran ja kirjoja sisältävä laukku.

Andreas tekee viikon aikana lasikopista julkaisuja TikTok ja Instagram-tileillee, ja haasteen jälkeen tarkoituksena on tehdä siitä video Youtubeen. Kyseessä ei ole TikTok-tähden ensimmäinen vastaava tempaus. Viime vuonna hän keräsi rahaa Syöpäsäätiölle istumalla viikon autossa Kauppakeskus Valkeassa.

@tolonenandreas2

Tääl mä asun viikon😎

♬ Kotibileet – Petri Nygård