Charly Jordan jätti rintaliivit kotiin – ja avasi sitten paitansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina kovaa nousua sosiaalisen median tähdeksi tehnyt yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan poseeraa somessa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Upean kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta. Yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Somessa usein sensuelleissa kuvissa poseeraava kaunotar on tällä kertaa jättänyt rintaliivit pukematta ja poseerannut paita auki kameran edessä. Tulikuuma kuvasarja on ymmärrettävästi saanut suuren suosion.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.