South Parkin tekijät ostivat sarjasta tutun yrityksen – muistatko sinä tämän?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

South Parkin luoneet Matt Stone ja Trey Parker solmivat taannoin jopa 900 miljoonan dollarin sopimuksen sarjan uusista jaksoista. He ovat sopimuksen myötä jo käyttäneet rahojaan jokseenkin tyylilleen uskollisella tavalla.

Trey Parker ja Matt Stone ovat ostaneet Coloradon Lakewoodissa sijaitsevan Casa Bonita -ravintolan. Nimi saattaa kuulostaa tutulta, sillä ravintolassa vierailtiin South Parkin 11. tuotantokauden samannimisessä jaksossa. Kyseessä on niin kutsuttu eatertainment-ravintola, jossa tarjoillaan meksikolaistyylistä ruokaa ja viihdettä kaikenikäisille.

Casa Bonita oli ennen kokonainen ravintolaketju, mutta nykyään jäljellä on enää yksi toimipiste. Muun muassa koronatilanteen vuoksi kärsinyt ravintola haettiin huhtikuussa yrityssaneeraukseen. Internetissä on kuitenkin kampanjoitu Casa Bonitan puolesta, ja lopulta Parker sekä Stone päättivät pelastaa lapsuutensa suosikkiravintolan.

Ravintolakauppojen viimeistelyssä tulee The Hollywood Reporter -lehden mukaan kestämään vielä muutama kuukausi. Myyntihintaa ei ole paljastettu, mutta Parker kuvaili summaa kohtuulliseksi.