Lauri Tähkän stadionkonsertit siirtyvät – järjestetään ensi kesänä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaismuusikko Lauri Tähkän oli määrä esiintyä 4. syyskuuta Helsingin Bolt Arenalla ja 11. syyskuuta Seinäjoen OmaSp Stadionilla. Koronatilanteen vuoksi esiintymisiä on kuitenkin jouduttu siirtämään. Korvaavat konsertit on määrä järjestää ensi kesänä.

Sosiaalisessa mediassa jaetun tiedotteen mukaan konsertteja ei voida järjestää ilman täyttä varmuutta siitä, mitkä rajoitukset ovat voimassa niiden aikana. Siksi stadionesiintymiset tullaan järjestämään Seinäjoella 4. kesäkuuta 2022 ja Helsingissä 11. kesäkuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan tulevissa konserteissa.

– Jälleen kerran joudun surukseni kertomaan ajankohdan siirrosta. Olen todella pahoillani meidän kaikkien puolesta. Haluan tarjota teille ainutlaatuisen kokemuksen; illan, joka ei unohdu. Tehdään se silloin, kun se on mahdollista. Toivottavasti pystymme jatkossa ennakoimaan paremmin, milloin ja miten konsertteja voidaan järjestää, Lauri Tähkä kertoo tiedotteessa.