Nina Agdal ei jäänyt huomaamatta rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Nyt tanskalaismalli on poseerannut hiekkarannalla upeissa kuvissa, joiden perusteella hänen kuntokuurinsa on tuottanut tulosta. Kuvillaan hän mainostaa sovellusta, jossa voi seurata maksua vastaan hänen kuntoiluun ja elämänhallintaan liittyviä livelähetyksiään.

Taannoin Nina Agdal julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä.