Maastopyöräilijän hurja ajo videolle – reitti ei todellakaan sovellu amatööreille

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa sijaitsee maastopyöräpolku, joka ei sovellu aivan kenelle tahansa sunnuntapyöräilijälle. Mid Revival Mountain Bike Trail -reitti on täynnä haastavaa maastoa, kapeita polkuja ja tiukkoja käännöksiä.

Tuoreella videollaan ammattilainen maastopyöräilikä Dave Herr on päätynyt kokeilemaan haastavaa reittiä. Heti sen alussa häntä vastaan tulee kyltti, joka varoittaa polun olevan ”beyond expert”, eli vain erittäin kokeneille ajajille.

Herrin hurja ajo ikuistui hänen kypäräkameransa taltioimaksi videoiksi. Matka keskeytyi muutamaan otteeseen reitille ilmestyneiden yllättävien esteiden vuoksi. Herr totesi, ettei erittäin haastavan reitin läpäiseminen ole todennäköisesti viisasta yksinään ajelevalle.