Mikä vartalo! Kourtney Kardashian paljasti rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna päättyneestä suositusta realitysarjastakin tunnetut Kardashianin sisarukset jakavat tiuhaan tahtiin kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. Taannoin Kourtney Kardashian onnistui herättämään hämmästystä julkaisemalla kirjaimellisesti loistavia kuvia, joissa hänellä oli yllään pimeässä hohtava ranta-asu.

Nyt Kourtney nähdään tuoreessa julkaisuissaan poseeraamassa tyylikkäästi ja esittelemässä rantakuntoaan miljoonille someseuraajilleen. Vartalo on tuttuun tapaan upeassa kuosissa, ja sekös Kourtneyn seuraajille sopii mainiosti.

41-vuotias Kourtney Kardashian on ollut viime kuukausina otsikoissa erityisesti parisuhde-elämänsä vuoksi. Realitytähti ja POOSH-hyvinvointibrändin perustaja seurustelee nykyään Blink-182 -yhtyeen rumpali Travis Barkerin kanssa. Suhde on saanut runsaasti huomiota mediassa.