Perrie Edwards riisui kaiken – sitten päälle kaadettiin kultamaalia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hänestä tuli nopeasti yhtyeen tunnetuin tähti seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa. Parhaillaan hän on viimeisillään raskaana.

Jalkapalloilija Alex Oxlade-Chamberlainin kanssa seurusteleva 27-vuotias kaunotar on nyt poseerannut monien muiden julkkiskaunottarien tavoin alastomana raskausvatsansa kanssa. Vaatteiden riisumisen jälkeen hänen ylleen kaadettiin vielä kultamaalia. Jokainen voi vapaasti pohtia onko tulos upea vai jotain muuta.

27-vuotiaan Perrie Edwardsin edellisestä julkaisusta ehti kulumaan jo 11 viikkoa ennen kuin tähti päätti nyt lopettaa somehiljaisuutensa. Viime viikkojen aikana nainen näyttää nauttineen olostaan bikineissä ja laulaneen studiossa. Julkaisun viimeisellä sivulla nähdään ilahduttava video, jossa tähti ohjaa lemmikkiään läpi hauskan esteradan.