Sofia poseerasi kuin Jessica Rabbit – kurvit varastivat huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sofia Vergara on tunnettu tähti etenkin hänen roolistaan suositussa Moderni perhe -komediasarjassa. Sarjan päätyttyä Sofia Vergara on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa, jonne hän julkaiseekin usein näyttäviä kuvia itsestään. Viime viikkoina Sofia on toiminut America’s Got Talent -kykyohjelman tuomarina melko näyttävään tapaan.

Nyt upea näyttelijäkaunotar on poseerannut kykyohjelman kulisseissa asussa, joka taatusti huomataan varsinkin miespuolisten katsojien keskuudessa. Hän tuo nimittäin elävästi mieleen fiktiivisen kurvittaren, Jessica Rabbitin, asukokonaisuudessa.

48-vuotias Sofia Vergara on tänä vuonna ilahduttanut 21,4 miljoonaa Instagram-seuraajaansa säännöllisin väliajoin upeilla kuvilla. Hän on viime viikkoina julkaissut verkossa upeita arkistokuviaan vuosien varrelta, ja sama tyyli jatkuu edelleen. Seuraajat osaavat jo odottaa uusia upeita arkistokuvia.