Daniel Craig ei jätä lapsilleen perintöä – lahjoittaa 160 miljoonaa hyväntekeväisyyteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

James Bondin rooleistaan tunnetuksi tullut brittinäyttelijä Daniel Craig on kerännyt muhkean omaisuuden elokuvarooleillaan. Hän ei kuitenkaan aio jättää varallisuuttaan suoraan lapsille perinnöksi, vaan miljoonat on tarkoitus käyttää elinaikana.

– En halua jättää suuria summia jälkikasvulleni. Mielestäni perintö on mauton asia. Filosofiani mukaan se tulee joko käyttää tai antaa pois ennen kuolemaa, Craig kertoo Mirror-lehden mukaan.

Miehellä on kaksi lasta, 29-vuotias Ella Craig ja kolme vuotias tytär näyttelijä Rachel Weiszin kanssa. Mies on pitänyt yksityiselämänsä salaisena suurelle yleisölle. Myös julkkiskokki Gordon Ramsay on sanonut, että ei aio antaa lapsilleen automaattisesti omaisuuttaan. Syynä on se, että hänen mukaansa jokaisen tulee ansaita menestyksensä itse ja omin ansioin.