Diili-Sointu ihastuttaa välittömyydellään: ”Keskiviikon pyllistelyä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman taannoin voittanut Sointu Borg työskentelee nykyisin julkkistähti Jaajo Linnonmaan yrityksissä. Taannoin hän ja miesystävänsä räppäri Salonen sairastivat korona, mutta nyt se piina on jo takana. Suosittua kauppatieteiden maisteria viedään nyt joka suuntaan.

Sointu julkaisi nyt sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän oli kuvausten keskipisteenä. Hänen tuttu välittömyytensä paljastui kuvatekstissä, jossa hän paljasti miten oli hetkeä aiemmin pessyt vanhat ”pakkelinsa” pois käsisaippualla Korjaamon vessassa ennen kuin ”sutaisi uudet naamariin”. Tuttuun tapaan someseuraajat innostuivat päivityksestä, josta kaikenlainen ylimäääräinen glamour on karsittu pois.

Taannoin Sointu kertoi, että koronaviruksesta selvittyään hän suunnittelee syksyksi kaikenlaista mahtavaa ja on kääntänyt katseensa jo tulevaa kohti. Taannoin hän kertoi avoimesti koronatartunnan aiheuttamista tuntemuksistaan.

– Voi juma. Sieltä se korona iski ja lujaa. On aika bitch tuo virus suoraan sanottuna.⁣ Oireet on ollu aika HC-hommaa ja ne iski todella äkkiä. Hengenahdistusta, pahoinvointia, korkeeta kuumetta, vilunväristyksiä ja väsymystä pääosin. Yöt ollu aika haastavia. Oudoimpia oireita on ollu korvien ja suun kutina, Sointu kertoi aiemmin koronaoireista.