Hannu Pikkarainen ei anna syytteiden lannistaa – keskittyy liikuntaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Martina Aitolehden kanssa seurusteleva jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen on epäiltynä seksuaalirikoksesta. Hän kertoi asiasta Instagramissa. Syytteet koskevat yli vuoden takaisia tapahtumia.

Nyt 37-vuotias Hannu Pikkarainen keskittyy nykyään treenaamiseen ja urheiluun. Miehen mukaan liike on lääke, joka parantaa hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Pikkarainen on jättänyt päivätyönsä teknologia-alan yrityksessä. Miehellä on yksi ainoa suunta ja se on eteenpäin.

– Haluan nyt olla teille avoin ja kertoa omalla suullani rohkeasti ja rehellisesti, että olen joutunut tilanteeseen jossa minua epäillään seksuaalirikoksesta. Tapahtuman ajankohta sijoittuu yli vuoden taakse ja osallisena oli lisäkseni hyvin tuntemani nainen. Näkemyksemme tapahtuneesta ovat erilaiset, Pikkarainen kirjoitti aiemmin Instagramiin.