Ihmiset äänestivät: Tässä ovat Suomen lapsiystävällisimmät ravintolat

Matkailu · Terhi Piiroinen

Ravintola- ja ruokamedia Toptaste kysyi lukijoiltaan, mikä on Suomen lapsiystävällisin ravintola. Suosituimmat paikat löytyivät isoimmista suomalaiskaupungeista. Lapsiperheet tietävät, että leikkipaikka ei määrittele ravintolan perheystävällisyyttä. Kyse on asiakapalvelusta ja ruokavalikoimasta.

Lasten ruokalistalla on perinteisesti nauravia nakkeja ja lihapullia. Plussaa saa yleensä siitä, jos listoilla on myös kalaa ja kasviksia sekä mahdollisuus tilata aikuisten annoksia pienempinä versioina lapsille. Ketjuravintolat ovat edullisia ja helppoja paikkoja lapsiperheille.

1. Rosso Jyväskylä

2. RantaKerttu, Turku

3. Momento, Tampere

4. Coppa Eatery, Lahti

5. Rosso Rovaniemi

6. Luckiefun’s, Tripla

7. Momento, Helsinki

8. Ravintola Pepino, Vantaa

9. Pancho Villa, Helsinki

10. Crecian, Oulu