Kaikki eivät vielä hallitse somea – valmennuskurssi oli menestys

Digi · Terhi Piiroinen

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk järjesti yrittäjille Some Summer 2021 -nimisen valmennuksen. Paikalliset pk-yrittäjät tutustuivat sosiaalisen median saloihin asiantuntijoiden opastuksella. Kymenlaaksolaisilla yrittäjillä on halu oppia ja kehittyä muutoksen keskellä: valmennuksen 20 osallistumispaikkaa täyttyivät yhdessä päivässä.

Yrittäjät pääsivät perehtymään sosiaalisessa mediassa tapahtuvaan markkinointiin sekä kuva- ja videomateriaalin tuottamiseen. Opetus tapahtui yhteisissä työpajoissa, joissa yrittäjät myös verkostoituivat ja tukivat toisiaan. Maksuttoman some-valmennuksen mahdollistanut Yrittäjän tukiverkko 2.0 -projekti tukee maakunnan yrittäjiä muutoksessa.

– Oli mahtavaa huomata, miten innokkaita ja avoimia oppijoita yrittäjät ovat. Toisia sparrattiin ja yhteisiä toimenpiteitä mietittiin heti alusta alkaen, kertoo projektipäällikkö Elina Saarela Yrittäjän tukiverkko 2.0 -projektista.