Ulla Taalasmaa palaa Salattuihin elämiin – oli koronakriisin takia poissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu suomalainen päivittäissarja Salatut elämät palaa kesätauolta 23. elokuuta erikoispitkien jaksojen muodossa. Samalla paluun ruuduille tekee joukko sarjasta tauolla olleita suosikkihahmoja.

Yksi Salattuihin elämiin palaavista hahmoista on 79-vuotiaan Marja-Liisa Peuhun näyttelemä Ulla Taalasmaa. Salatuissa elämissä alusta saakka näytellyt Mertanen jättäytyi tauolle sarjasta vuoden 2020 koronapandemian vuoksi. Ikänsä vuoksi riskiryhmään kuuluva näyttelijä kirjoitettiin ulos sarjasta oman turvallisuutensa vuoksi.

Pihlajakadulle palaa uusissa jaksoissa myös 72-vuotiaan Inkeri Mertasen näyttelemä Dahlia Mustavaara. Myös hän on pitänyt taukoa Salatuista elämistä koronatilanteen vuoksi.

Salattuihin elämiin paluun tekee myös 33-vuotiaan Markku Pullin näyttelemä Joonatan Sievinen. Hän on pitänyt taukoa suosikkisarjasta hieman kauemmin. Pulli oli mukana Salatuissa elämissä vuosina 2007-2015, ja toistaiseksi hänen hahmonsa paluun tarkemmat yksityiskohdat ovat salaisuus.