Amelia Gray Hamlin on upea alusvaatemalli – kuumat poseeraukset someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinnan ja näyttelijä Harry Hamlinin kuvankauniita tyttäret Delilah Belle Hamlin ja Amelia Gray Hamlin ovat tehneet viime aikoina näyttävää omaa malliuraa äitinsä jalanjäljissä. Molemmat nähdään usein kuumissa kuvissa sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Amelia nähdään esittelemässä vaaleanpunaisia alusvaatteita mallikuvissa, jotka kelpaisivat jopa mainoskuvaston sivuille. Hänen malliuransa onkin käynnistynyt lupaavasti, ja äiti lienee innoissaan tyttärensä orastavasta malliurasta.

Viime aikoina 19-vuotias Amelia Gray Hamlin on seurustellut Kardashianit-sarjasta tutun 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. He vahvistivat seurustelunsa taannoin sosiaalisessa mediassa ja Disick on esitellyt tyttöystävänsä myös lapsilleen.