Pulmuset-sarjan Christina Applegate sairastui MS-tautiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippusuositun Pulmuset-sarjan tähtenä aikoinaan kansainvälisesti tunnetuksi tullut näyttelijä Christina Applegate on sairastunut MS-tautiin. Nainen kertoi diagnoosista Twitterissä.

– Hei ystävät. Minulla todettiin MS-tauti muutama kuukausi sitten. Asia on tuntunut oudolta. Olen kuitenkin saanut paljon tukea samaa sairautta sairastavilta. Onhan tämä rankkaa, mutta kuten tiedämme, matka jatkuu. Kunnes joku kusipää asettaa esteen, Applegate kirjoittaa.

Hän menetti molemmat rintansa aiemmin taistelussaan rintasyöpää vastaan. Christina Applegate on 49-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on toiminut televisiouransa ohella rintasyöpäjärjestön puheenjohtajana. Hän esitti Pulmuset-sarjassa Bundyn perheen Kelly-tytärtä.