Hervoton video ihmisten nimistä – tunnistatko nämä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ihmisten nimille ei perinteisesti ole saanut nauraa, koska se on tulkittu kiusaamiseksi. Sosiaalisessa mediassa on kuitenkin haettu jo vuosien ajan nimiä, jotka jollain toisella kielellä tarkoittavat jotain aivan muuta tai muistuttavat esimerkiksi laulun sanoja. Nyt somessa leviää hulvaton video, jossa nauretaan makeasti käyttäjänimille.

Asialla on ollut tällä kertaa sosiaalisen median hauskoista videoistaan tunnettu Bash The Entertainer. Videon jättimäisestä suosiosta kertoo sen jo tähän mennessä saamat yli seitsemän miljoonaa tykkäystä jo yksin TikTokissa. Koomiseksi kääntyneet nimet eivät välttämättä ole ihmisten oikeita nimiä, mutta miljoonat ihmiset ovat saaneet niistä hyvät naurut.

@bashtheentertainer

hahaha had to do prt 2 FAKE NAMES!! 😂😂😂😂 ##fyp ##foryou ##lol ##vibes

♬ original sound – BashTheEntertainer