Selviytyjät Suomi alkaa – häädetty kilpailija passitetaan uudelle saarelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selviytyjät-ohjelmasarjan seuraava tuotantokausi käynnistyy Suomessa 29. elokuuta. Kaudella on luvassa uusia käänteitä ja tuttuja kilpailijoita. Mukana ovat tunnetuista julkisuuden henkilöistä muun muassa Susanna Penttilä, Viki Eerikkilä, Bea Toivonen, Lauri Salovaara, Jon-Jon Geitel, Daniel ”Bile-Dani” Lehtonen, Tuuli Oikarinen ja Shirly Karvinen.

Alkavalla kaudella mukana on kultakolikoita, joilla kilpailijat voivat ostaa itselleen ruokaa, erilaisia etuuksia ja jopa koskemattomuuden. Suurin muutos on kuitenkin uusi Hylättyjen saari, jonne heimoneuvoston ulos äänestämä kilpailija passitetaan hotellin sijaan. Saari ei ole pelkästään ajanviettoa varten, vaan siellä pärjännyt voi tehdä vielä näyttävän paluun.

Kertaalleen pudonneella kilpailijalla on nimittäin vielä mahdollisuus palata varsinaiseen kilpailuun, mikäli hän selviää saarella heimojen yhdistymiseen saakka.