Suomen poliisilta tyrmistyttävä kuva – tällaisia poliisi ei halua nähdä

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi on muistuttanut suomalaisia siitä, mitkä ovat oikeaoppisia ja mitkä erittäin väränlaisia tapoja kuljettaa kuormaa autossa. Varoittavana esimerkkinä toimi kuva ajoneuvosta, joka olisi saattanut pahimmillaan aiheuttaa vaaratilanteita teillä.

Kuvassa nähdään punainen henkilöauto, josta törröttää esiin tanko. Poliisin mukaan kuorma ei saisi koskaan ulottua sivusuunnassa ajoneuvon äärilaitojen ulkopuolelle. Lisäksi sisällä olevan kuorman ei pitäisi päästä karkaamaan, toisin kuin kuvan esimerkissä kävi.

– Tämän kaltaisia suorituksia poliisi ei halua nähdä, Länsi-Uudenmaan poliisi twiittasi.

– Kuorman puutteelliset sidonnat ja sallittujen mittojen ylitykset johtavat sakkoon ja pahimmillaan ajokortin menettämiseen. Tämänkin auton kuljettaja sai sakkoja, poliisin toisessa twiitissä kerrottiin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.