Mies masturboi ajaessaan autoa – nautinto päättyi kolariin

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Ratin takana on syytä välttää tekemästä asioita, jotka voivat heikentää keskittymistä ympäröivään liikenteeseen. Esimerkiksi masturbointi autoa ajaessa ei ole suositeltavaa, kuten Yhdysvalloista kantautuva uutinen osoittaa.

31-vuotiaan Asbed Vassilianin kerrotaan ottaneen peniksensä esiin ja ryhtyneensä masturboimaan ajaessaan Kalifornian Fresnossa. Hän tuli kolaroineeksi autonsa kahteen ajoneuvoon El Paseo -ostoskeskuksen lähellä. Vassilian poistui autosta pian kolarin seurauksena ja katosi onnettomuuspaikalta.

KMPH-uutissivuston mukaan kukaan ei loukkaantunut onnettomuuden yhteydessä. Poliisi pidätti Vassilianin myöhemmin paikannettuaan hänet läheisestä Dickeys BBQ -ravintolasta. Sairaalaan tarkistukseen toimitettu mies sai haasteen onnettomuuspaikalta pakenemisesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.