Charly Jordan yläosattomissa rannalla – ystävät seurasivat esimerkkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Jordan on paistatellut päivää rannalla yhdessä ystäviensä kanssa, ja asiaan kuuluvasti suunnannut rantaveteen yläosattomissa. Ystävät tietenkin seurasivat esimerkkiä ja nyt kuvissa poseeraakin upea kolmikko.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.