Ed Sheeran yllätti 10-vuotiaan superfaninsa – kohtaaminen tuo ilon kyyneleet silmiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Ed Sheeran julkaisi kesällä uuden Bad Habits -singlensä ja siihen David Meyersin ohjaaman musiikkivideon. Sheeran on pysytellyt poissa valokeilasta päätettyään ennätyksellisen kaksi vuotta kestäneen Divide-kiertueensa, jonka jälkeen perheeseen syntyi esikoistytär.

Nyt Sheeran teki paluun Bad Habits -singlellä, jonka hän kirjoitti ja tuotti yhdessä pitkäaikaisten kollegoiden Johnny Mcdaidin ja FREDin kanssa. Tällä hetkellä myös uutta albumia työstävä supertähti ihastuttaa parhaillaan sosiaalisessa mediassa, jossa leviää video hänestä yllättämässä 10-vuotiaan superfaninsa. Yhdessä radioaseman kanssa tehty tempaus saa lähes kyyneleet silmiin viimeistään lopussa, jossa Sheeran antaa pojalle lahjan.

Ed Sheeran on yksi aikakautemme merkittävimmistä artisteista. Sheeranin musiikki yhdistelee ajatuksia herättävää laulunkirjoitusta, universaalia pop-musiikkia sekä monen eri genren vaikutuksia. Useita ennätyksiä Suomessa rikkonut supertähti esiintyi heinäkuussa 2019 Malmin lentokentällä, jonne hän keräsi yli 100 000 suomalaista katsojaa peräkkäisinä päivinä.

@thisisheart

@edsheeran taking fan surprises to the next level 🥺💕 ##badhabits

♬ original sound – Heart