Kojelautakameran hurja video – viemäri räjähti salamaniskusta

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Liikenteessä on hyvä varautua yllättäviinkin tilanteisiin. Harva kuitenkaan osaisi todennäköisesti edes aavistaa viemärin räjähtävän yllättäen aivan autonsa edessä, kuten taannoin tapahtui Singaporessa.

Gabriel Tan oli kuljettamassa lastaan päiväkotiin, kun hän huomasi salaman iskevän viemärin kanteen edessään. Vain hetkeä myöhemmin viemäri räjähti auki. Tan toteaa Straits Times -lehdelle olevansa kiitollinen siitä, ettei hän sattunut kiihdyttämään autoaan tapahtumahetkellä.

Yllättävä tilanne ikuistui videoksi auton kojelautakameran ansiosta. Paikalliset viranomaiset ovat sittemmin alkaneet tutkimaan lähialueiden viemäreitä. Toistaiseksi viemärin räjähtämisen tarkka syy ei kuitenkaan ole tiedossa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.