Legginssit ja nilkkurit ovat syksyn suosituin vaatepari – näin yhdistelet oikein

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jokaisen naisen kannattaa hankkia yhdet laadukkaat luottonilkkurit. Niitä voi käyttää pitkän hameen tai mekon kanssa, mutta myös legginssien tai sukkahousujen parina. Mikäli nilkkurissa on lyhyt varsi, kannattaa nilkasta jättää osa paljaaksi ennen housun punttia.

Toisaalta vilukissat voivat peittää nilkat sukilla etenkin, jos jalassa on maihinnousukengät tai nauhoilla varustetut nilkkurit. Säärystimet eivät ole muodissa, joten nilkan ympärille ei tarvitse koota paksua kerrosta kangasta tai villasukkaa. Mitä kirjavampi kenkä on, sitä maltillisempi tulee olla housujen materiaalin värityksen.

Nilkkureita käyttäessä kannattaa myös muistaa, että mitä vähemmän niissä on korkoa, sitä lyhyempi yläosa saa olla. Korkeakorkoisten nilkkureiden kanssa sopii tunika, kun taas tasapohjaisten maihareiden kanssa voi käyttää t-paitaa. Paitamuoti on kuitenkin muhkeaa ja ylisuurta, joten paras yhdistelmä nilkkureiden ja legginssien kanssa on jättikokoinen villapaita.