Nina Agdalin takapuoli varasti huomion vesiputoukselta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -malli Nina Agdal esitteli taannoin sosiaalisessa mediassa hyvää kuntoaan juoksemalla puolimaratonin juoksumatolla. Luonnonlapseksi itseään kuvaileva tähti on alkanut tekemään mallin töiden ohella uraa myös ravintoneuvojana ja kunto-ohjaajana.

Tällä kertaa Nina on suunnannut upeisiin maisemiin, jossa hän poseeraa luonnon helmassa ja upean vesiputouksen kanssa. Asianmukaiseen tapaan Agdal oli pukeutunut pulahdusta varten ranta-asuun, jonka myötä hänen pakaransa nousivat kuvaparissa pääosaan.

Taannoin Nina Agdal julkaisi sosiaalisessa mediassa päivityksiä, jotka kuvastivat sitä millaisena hän esiintyy siviilissä omille ystävilleen ja miltä hän haluaa näyttää sosiaalisessa mediassa 1,6 miljoonan seuraajansa silmissä.