D-A-D -yhtyeen Helsingin keikka siirtyy vuoteen 2022

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Helsingin D-A-D:n keikka siirtyy. Alun perin Disneyland After Dark -nimellä esiintynyt, vuonna 1982 perustettu hardrock –yhtye D-A-D on yksi Tanskan suurimpia rock-nimiä. Yhtyeen oli tarkoitus esiintyä Helsingin Suvilahdessa viime vuonna. Sitten keikka siirrettiin tälle vuodelle. Nyt keikka on siirretty ensi vuodelle.

– D-A-D:n syyskuulle 2021 siirretty keikka Suvilahdessa siirtyy edelleen vuoteen 2022. Uusi konserttipäivämäärä on torstaina 25. elokuuta Helsingin Suvilahdessa. Illan lämppärinä nähdään edelleen kotimainen Melrose. Vuosien 2020 ja 2021 päivämäärille ostetut liput käyvät uudelle päivämäärälle sellaisinaan, Live Nation Finland uutisoi.

Lisätiedot tapahtuman siirtymisestä ja siihen liittyvistä toimintaohjeista osoitteesta livenation.fi. D-A-D:n ja Melrosen keikan toteuttavat Suvilahden kulttuurikeskuksessa tapahtumakeskusta ja ravintolaa pyörittävä Suvilahti TBA ja Suomen suurin tapahtumajärjestäjä Live Nation Finland.