90 Päivää morsiamena Darcey otti Georgin takaisin – haluaa nyt selvittää totuuden nimittelystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen realitytähti Darcey Silva purki kihlauksen bulgarialaisrakas Georgiin. Nainen oli saanut kuulla ystäviltään, että mies oli haukkunut naista kavereineen valkoiseksi roskasakiksi. Miehen kerrottiin myös päättäneensä, että on niin kauan suhteessa kun Darceylla on rahaa.

Nyt Georgi on tahtonut selventää asiaa ja vakuuttaa, että hän ei ole sanonut Darceyn ystävien väittämiä asioita. Nainen on menossa Turkkiin isoon kauneusleikkaukseen, ja miehen mielestä hänen tulisi keskittyä nyt terveyteen ja valmistautua leikkauksesta toipumiseen. Hän on huolissaan Darceysta ja pahoillaan, että energia kuluu valheelliseen soopaan.

Darcey päättää järjestää illallisen, jolle osallistuu Georgin ja hänen siskonsa Staceyn lisäksi myös ystäviä. Pian asian selvittämisen jälkeen Darcey itkee, koska pöydässä on viljelty loukkauksia ja näytetty keskisormea. Hän haluaisi, että kaverit ja rakas tulisivat toimeen keskenään, eikä tiedä enää kenen sanaan uskoa.