Khloe Kardashian yläosattomissa somekuvassa – kuvalla järjettömän suuri suosio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuuluisaan Kardashianien sisaruskatraaseen kuuluva Khloe Kardashian on kärsinyt vuosien ajan rajuista migreeneistä. Taannoin tähti avautui muun muassa kipua ja pahoinvointia aiheuttavasta piinasta sosiaalisessa mediassa unohdettuaan migreenilääkkeensä kotiin.

Nyt Khloe Kardashianilla kuitenkin ollut vaihteeksi syytä iloon, sillä hänellä on jo uskomattomat 178 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Sen kunniaksi hän päätti poseerata yläosattomissa, mutta farkut jalassaan. Kuva oli nimittäin samalla uuden housumalliston mainos.

Page Six -sivuston mukaan Khloe Kardashian on kärsinyt migreeneistä yläasteikäisestä saakka. Tähden mukaan ne voivat kestää kerralla useiden vuorokausien ajan, ja oireet saattavat vaihdella esimerkiksi valoherkkyydestä rajuun pahoinvointiin.