Kuuro koiravanhus pelastettiin viemäristä – pelastusoperaatio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

15-vuotias ja kuuroutunut Zoey-koira katosi taannoin Texasin Arlingtonissa sijaitsevasta kodistaan. Lemmikkieläin löydettiin vasta kaksi päivää myöhemmin joutuneena loukkuun sadevesiviemäriin.

Zoeyn omistajat eivät onnistuneet saamaan lemmikkiään pois ahtaasta viemäriputkesta omin avuin. Niinpä he hälyttivät paikalle apua. Koiraa pelastamaan saapuivat poliisit, palokunta, ensihoitajat ja kaupungin pelastuspartio.

Viraalivideoksi ikuistettu pelastusoperaatio alkoi New York Post -lehden mukaan lauantaina ennen puolta päivää ja kestii lopulta kymmenen tuntia. Pelastajien täytyi nimittäin kaivaa maahan kuoppa, jotta Zoey saatiin irrotettua turvallisesti viemäristä. Lopulta koira saatiin omistajien ja koko yhteisön onneksi pelastettua.

– Kaikki olivat niin avuliaita. Zoeyn pelastuminen aiheutti hurraahuutoja ja kyyneleitä. Rakastan sitä näkyä, kun koko yhteisö kerääntyi yhteen ja kannusti operaation onnistumista, paikallinen poliisi Kristi Weil kuvaili.