ABBA julkaisee uutta musiikkia – mahdoton tapahtuu sittenkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikkien aikojen tunnetuimpiin ruotsalaisyhtyeisiin lukeutuva ABBA on tekemässä paluuta. Yhtye paljasti sosiaalisessa mediassa valmistautuvansa ABBA Voyage -projektiin, jonka myötä he julkaisevat uutta musiikkia.

ABBAn odotetaan BBC:n mukaan julkaisevan viisi uutta kappaletta 39 vuoden tauon jälkeen. Suunnitteilla on myös kiertue ja yhtyeen taipaleeseen paneutuva dokumenttielokuva. Uusia julkistuksia voi ABBAn Twitter-julkaisun perusteella odottaa 2. syyskuuta 2021.

Tulevan kiertueen uskotaan olevan kauan suunnitteilla ollut hologrammikiertue. Kiertueella yhtyeen jäsenet, eli Anni-Frid Lyngstad, Benny Andersson, Björn Ulvaeus ja Agnetha Fältskog tullaan näkemään lavalla hologrammimuodossa nuorempina versioinaan. ABBAn oli määrä julkaista kaksi uutta kappaletta jo vuonna 2018, mutta viivästymisen vuoksi julkaistavien uusien kappaleiden määrä on kasvanut viiteen.