Mies ruiskutti tuntematonta ainetta tuotteisiin neuloilla – kolme ruokakauppaa suljettiin Lontoossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kolme ruokakauppaa on suljettu Lontoossa varotoimenpiteenä keskiviikkona tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Kaupoissa liikkui mies, joka ruiskutti neuloilla tuntematonta ainetta myynnissä olleisiin elintarvikkeisiin.

Miehen kerrotaan ruiskuttaneen ainetta sekä ruokiin että muihin tuotteisiin Tesco, Waitrose ja Sainsbury’s -päivittäiskaupoissa Fulham Palace Roadilla. Kaupoissa 25. elokuuta kello 18 jälkeen asioineita on kehotettu olemaan käyttämättä ostamiaan tuotteita ja ottamaan yhteyttä poliisiin. Viranomaiset tutkivat parhaillaan, mitä neulat sisälsivät.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, kuinka moneen tuoteeseen mies ehti ruiskuttaa ainetta. The Guardian -lehden mukaan poliisi on sittemmin pidättänyt teosta epäillyn miehen. Tapaukset kävivät ilmi sen jälkeen, kun viranomaiset vastasivat hälytyksiin kadulla ohilkulkijoille solvauksia huudelleesta miehestä.