Pasha Pozdnyakova pulahti uimaan hotellin altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova poseerasi äskettäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä ja hänellä on esimerkiksi Instagramissa jo 1,2 miljoonaa seuraajaa. Pashan maailmalla saama somesuosio hakee siis vertaistaan.

Tällä kertaa upea kaunotar on poseerannut Helsingissä sijaitsevan hotellin uima-altaalla, jossa hänet on ikuistettu lukuisia kertoja aiemminkin. Hänen poikkeuksellisen kurvikas vartalonsa kiinnittää taatusti huomion jokaisella altaalla ja rannalla, johon Pasha suuntaa.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa.