Rekkakuskilla huikeat peruutustaidot – uskotko silmiäsi?

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurikokoisia ajoneuvoyhdistelmiä peruuttaessa saa olla tarkkana. Kokeneimmat rekkakuskit voivat kuitenkin osata ohjata ajoneuvoaan lähes millintarkasti, kuten eräs brittiläinen mies soittaa tuoreella videollaan.

North Lincolnshiressä asuva Niall Reid julkaisi TikTokissa videon, jossa hän valmistaa kupillisen teetä taatusti ainutlaatuisella tavalla. Teemuki on aseteltu asfaltille, kun taas teepussi roikkuu ajoneuvon renkaan roiskeläpästä.

Reid peruuttaa valtavan kokoisen ajoneuvon hämmästyttävällä tarkkuudella, kunnes teepussi roikkuu aivan mukin yläpuolella. Kuljettajan vapauttaessa jarrut teepussi uppoaa kupissa olevaan kuumaan veteen. Pian Reid nouseekin jo ulos ajoneuvostaan nauttiakseen kupillisen lämmintä juomaa.

@reidyr560

Hard to beat the wee stran of tea ☕️🤪 ##tea ##44tonnearmy ##putthekettleon

♬ original sound – Niall Reid