Joessa kelluva ruumis olikin jotain härskiä: ”Omistaja voi noutaa…”

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi sai taannoin hälytyksen kanaalissa kelluneesta mahdollisesta ruumiista Ranskan Briennonissa. Pahimpaan varautuneita virkavallan edustajia odotti kuitenkin joessa koominen helpotus. Kyseessä ei nimittäin ollut ruumis sanan varsinaisessa merkityksessä.

Pyöräilijä oli nähnyt joessa ihmisen muotoisen hahmon käärittynä mustaan muovisäkkiin teipillä. Poliisit nostivat palokunnan avustuksella muovisäkin sisältöineen kuvaille maalle tiistaina puolen päivän aikaan. Sisältä paljastui henkirikoksen uhrin sijaan puhallettava aikuisten nautintoon tarkoitettu nukke.

– Johtopäätös: Aidonnäköinen silikoninukke, joka ei kärsinyt hapen puutteesta. Omistaja voi noutaa hänet Charlieusta, poliisilaitoksen tapausta koskevassa somejulkaisussa kirjoitettiin.