Expendables-elokuville jatkoa – mukana Sylvester Stallone, Megan Fox ja 50 Cent

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Expendables -elokuvissa valkokankaan valloitti joukko eri vuosikymmenten suuria toimintatähtiä. Vaarallisia tehtäviä suorittavia palkkasotureita esittivät muun muassa Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger ja Dolph Lundgren. Nyt Expendables-elokuvasarja on saamassa jatkoa vuosien tauon jälkeen.

Uusina kasvoina Expendables-sarjan neljännessä osassa ovat mukana Megan Fox, räppärinäkin tunnettu 50 Cent ja Ong-bak -elokuvissa näytellyt thaimaalainen toimintatähti Tony Jaa. Paluun tekevät sarjan veteraanitähdet Jason Statham, Stallone, Dolph Lundgren ja Randy Couture. Scott Waughin ohjaaman elokuvan tuotanto aloitetaan tänä syksynä.

– Jotta homma pysyisi tuoreena ja hauskana, olemme lisänneet jännittäviä uusia tähtiä liittymään veteraanien joukkoon. Tiedossa on taattua popcorn-viihdettä, tuotantoyhtiö Millennium Median toimitusjohtaja Jeffrey Greenstein hehkutti Variety-lehden mukaan.