Huijarinainen oli helppo tunnistaa – seksikäs haalari jäi mieleen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kun lähdet suorittamaan operaatiota, jossa on etuna huomaamattomuus, älä pukeudu vartalonmyötäiseen haalariin. Älä ainakaan pukeudu vartalonmyötäiseen haalariin, jossa on printtinä: ”Baby Girl” ainakaan aamuvarhaisella huijaushommiin lähtiessä.

Parikymppinen Taejah Clay meni teini-ikäisen kaverinsa kanssa Floridan Pensacolassa sijaitsevaan Walmart-supermarketiin. Kaksikko sai kuningasidean, jossa he vaihtoivat tuotteiden hintalappuja. He yrittivät huijata loppulaskussa noin 50 dollaria.

The Smoking Gunin mukaan valvontakamera kuvasi kaksikon huijausyrityksen. Clay oli helppo tunnistaa valvontakameran tallenteelta asunsa ansiosta. Hänellä oli nimenomaan jutun alussa varoitettu ihonmyötäinen haalari, jossa luki Baby girl.

Poliisi